Velkommen

Sentrumklinikken er en moderne tverrfaglig klinikk med kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur og massasje.
 

Vi holder til sentralt i Kristiansand sentrum med enkel adkomst fra både øst og vest. Våre terapeuter har bred erfaring og behandler akutte og kroniske muskel, nerve og leddplager samt andre helserelaterte problemer. Dette omfatter ikke bare ryggen din, men hele bevegelsesapparatet og kroppen. Gjennom en helhetlig tilnærming ønsker vi å bedre din funksjonsevne, helse og livskvalitet. Hos oss er alle velkommen,-gammel som ung.

 

Stor parkeringsplass utenfor klinikken!

 

Bestill time

Psykiske plager

Psykiske plager

 

 

 

 

Akupunktur har en lang historie i å behandle sykdommer som vi i vestlig medisin vil kategorisere som psykiske lidelser. Dette kan være knyttet til faktorer som stress, angst, uro og depresjoner.

 

 

Kvinner har dobbelt så stor sannsynlighet for å bli deprimerte som menn. Dette forklares med hormonelle endringer premenstruelt, overgangsalder, svangerskap og etter fødsel.

 

Akupunktøren arbeider ofte i samarbeid med andre yrkesgrupper som psykolog, lege eller samtaleterapeut i forbindelse med slike lidelser. Pasienter som behandles med akupunktur vil kunne oppleve bedre søvn, mindre stress og økt energinivå i hverdagen.

 

 

 

 

Akupunkturbehandling er påvist å frigi serotonin og endorfiner. Dette kan forklare noe av den positive effekten akupunktur kan ha på pasienters psykiske tilstand.

 

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33