Armsmerter

 

 

 

Smerter i armene kan enten komme i fra selve armen eller stråle fra nakke og skulderregionen. En grundig undersøkelse vil kunne avdekke hva som er årsaken bak smertene og hva som er best behandling for det spesifikke problemet.

 

 

 

Nervene som kommer ut fra nakkevirvlene og går ut i armene kan bli irritert og gi strålingssmerter. Slike strålingssmerter skyldes oftest en nakkeprolaps, men dette er ikke så vanlig. Oftere er det stramme og/eller irriterte muskler i den lavere delen av nakken og skuldrene som forårsaker strålingsmerter til armene. Dette er hva man kaller refererte smerter og er et vanlig problem. Smerter i armene kan også ha andre årsaker, og derfor er det alltid viktig med en grundig undersøkelse i forkant. Når man vet hva som forårsaker smertene kan man behandle disse på en måte som er best egnet for akkurat det individuelle problemet.

 

 

 

 

 

Både kiropraktor og fysioterapeut ved Sentrumklinikken har erfaring med slike plager og gjør en grundig undersøkelse for å avdekke årsaken til plagene og for å finne ut hvilke tiltak og behandling som er best egnet. Vi henviser også for røntgen, MR eller ultralyd når det er behov for det.

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag:                      08.00 - 16.00

 

Lørdag - Søndag:    Kiropraktorvakt

 

Helligdager:             Kiropraktorvakt

KIROPRAKTORVAKT

For akutt behandling

 

Utenom åpningstid

 

Ring 38 09 55 33

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33