Urinveisinfeksjon

 

 

 

Akupunktur gir god effekt mot gjentatte urinveisinfeksjoner. Norsk forskning støtter den gode effekten akupunktur kan ha mot urinveisinfeksjoner, særlig ved å forebygge tilbakefall. Forebygging er viktig for å hindre at urinveisinfeksjonene blir en kronisk plage.

 

En norsk doktorgrad ble gjennomført av akupunktør ph.d.  Terje Alræk i 2004. Den tester akupunktur som forebyggende behandling mot gjentatte infeksjoner i urinveiene. Sammen med andre forskere utførte Alræk en undersøkelse av 67 kvinner som alle hadde problemer med tilbakevendende urinveisinfeksjoner.

 

Resultatet av den norske studien viste at det etter 8 behandlinger med akupunktur var 3 av 4 kvinner som unngikk nye infeksjoner. Resultatene vedvarte de neste seks månedene.

 

Mange kvinner plages med gjentagende urinveisinfeksjoner. Antibiotika er ofte standardbehandling. Dette er ikke uten bivirkninger og gjentatte antibiotikakurer uten effekt er ikke heldig for magen eller immunsystemet. Akupunkturbehandling er en naturlig måte å styrke kroppens immunsystem mot nye infeksjoner, uten bivirkninger.

 

 

 

Vår klinikk har gode erfaringer med behandling av denne type kvinneplager. Ta kontakt med vår akupunktør.
ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag:                      08.00 - 16.00

 

Lørdag - Søndag:    Kiropraktorvakt

 

Helligdager:             Kiropraktorvakt

KIROPRAKTORVAKT

For akutt behandling

 

Utenom åpningstid

 

Ring 38 09 55 33

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33