Muskel/leddplager

 

 

 

Dette er en diagnosegruppe hvor mange oppsøker akupunktur og får god hjelp. Akupunkturens smertedempende effekt er grundig dokumentert gjennom en lang rekke studier, og nyere forskning peker i retning av at akupunkturbehandling er et fullgodt alternativ til smertestillende medikamenter.

 

 

 

Mange mennesker har ulike plager som stive skuldre, nakke, rygg, smerter i knær, hofter, albuer etc. Det kan være snakk om for eksempel frozen shoulder, tendinitt eller senebetennelse, benhinnebetennelse og fibromyalgi. Akupunktører med kvalifisert bakgrunn har god kjennskap til disse diagnosene, både utifra kinesisk og vestlig medisinsk forståelse. Vår akupunktør tilbyr ulike behandlingsmetoder, som klassisk akupunktur, strømbehandling, copping, triggerpunkt og Tui Na.

 

 

 

Akupunktøren behandler pasienter med både akutte så vel som kroniske muskel- og skjelettplager. Ved å stimulerere smertedempende punkter øker muligheten  til smertefri bevegelse hos pasienten, noe som igjen bidrar til ytterligere smertedemping. Mange opplever å få mindre smerter og derfor økt livskvalitet gjennom klassisk akupunkturbehandling.

 

 

 

 

 

Vår akupunktør har god erfaring i å behandle denne diagnosegruppen.

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag:                      08.00 - 16.00

 

Lørdag - Søndag:    Kiropraktorvakt

 

Helligdager:             Kiropraktorvakt

KIROPRAKTORVAKT

For akutt behandling

 

Utenom åpningstid

 

Ring 38 09 55 33

 

KROPP OG HELSE

Kiropraktikk i

Fædrelandsvennen

 

Lørdagsbilaget til Fædrelandsvennen, Go Helg, har satt sammen et panel med fire fagprofesjoner innenfor helse. Det består i fastlege, kiropraktor, ernæringsekspert og personlig trener. Hver uke kommer en ny artikkel om et aktuelt tema knyttet til helse.

 

Christian Nordgård er kiropraktor ved Sentrumklinikken og også kiropraktor i Go Helgs helsepanel. Han skriver helsesartikler knyttet til sitt fagområde og hver fjerde lørdag kan man lese artikler i Go Helg om forskjellige temaer knyttet til kroppens bevegelsesapparat. 

 

 

Avisartiklene er lagt ut i sin helhet på vår hjemmeside og du kan lese dem ved å

  

 

trykke her! 

 

RYGGSKOLE

 

Det er viktig å ta vare på kroppen. Men det finnes mange myter og feiloppfatninger om hva som er sunt og hva som ikke er sunt for kroppen. Vi mener at flere ville hatt bedre helse om de visste mer om kroppens funksjon og begrensinger. Derfor har vi ryggskole annenhver uke for de som ønsker å lære mer om hvordan kroppen fungerer.

Pasienter ved klinikken og andre er hjertelig velkomne til å delta.

Du har bare en kropp og den skal holde livet ut. Jo mer du vet om hvordan din kropp fungerer, jo bedre står du rustet til å ta vare på den.


Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33 

 

BEDRIFTSAVTALE

 

Sykefravær skaper store utfordringer for bedrifter, både økonomisk og strategisk. Plager i ledd, muskel og nervesystemet står for langt over halvparten av alle sykemeldinger i norge i året.

 

Ved Sentrumklinikken forsøker vi å behandle fremfor å sykemelde. Rask tilgang på behandling fører ofte til at arbeidstakere kan unngå sykemelding. De fleste plager kan behandles samtidig som pasienten er i delvis eller fullt arbeid.

 

En bedriftsavtale gir rask tilgang på behandling, behandling på arbeidsplassen og arbeidsstasjonstilpasninger. Vi skreddersyr en løsning som passer din bedrift. Ønsker du en bedriftsavtale for din bedrift?

 

Ta kontakt på tlf.   38 09 55 33